Print header

Delavnica »Na valu domišljije«

Datum začetka: 18.11.2013
Datum konca: 18.11.2013

Ustvarjalnost nam bogati in lepša življenje. Ustvarjalni smo lahko na mnogo načinov, umetnost je, da to vpeljemo v naše vsakodnevno življenje.Vabljen/-a na delavnico »Na valu domišljije« v ponedeljek, 18. 11. 2013, od 16:00 do 19:00 v prostore MISC INFOPEKA, kjer si bomo vzeli čas in se poigrali s metodo kreativnega pisanja.

Delavnica je namenjena vsakomur. Tistemu, ki mu je pisanje zgodb in pesmi blizu kot tistemu, ki se mu to morda zdi suhoparno ali se tega celo boji. K ustvarjanju bomo pristopili igrivo in spontano, vaje so zasnovane tako, da ustvarjalca vodijo po korakih do končnega izdelka, stvaritve, tako je skrb, da bi imeli ustvarjalno blokado ali ostali brez idej odveč. Vsak bo z drugimi delil le tisto kar bo želel, namen delavnice tudi ni, da bi dela ocenjevali ali jih evalvirali. Delavnica meri k temu, da še tako zagriženega nasprotnika pisane besede privabi, da nekaj ustvari in se ob tem zabava.

Rok prijave je 14. 11. 2013 na infopeka@infopeka.org.

Delavnico bo izvedla Maruša Cvek, diplomirana psihologinja, trenutno študentka magistrskega programa Zakonske in družinske študije. Zadnje leto se je intenzivno posvečala polju dela z mladimi in otroki v okviru projekta Travne bilke, katerega srčika je kreativno pisanje in širjenje ustvarjalnosti in solidarnosti. Na osnovni šoli je s petimi razredi imela delavnice kreativnega pisanja, skupinske učne pomoči in socialnih iger. Mnogo let je že prostovoljka, ogromno izkušenj ima z metodo dela delavnic in s področja dela z mladimi.

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se