Print header

Predstavite se na osrednjem dogodku projekta »Aktivna pomlad, prostovoljna, organizirana mladina«

Datum začetka: 25.11.2013
Datum konca: 25.11.2013

Vabilo na osrednji dogodek projekta »Aktivna pomlad, prostovoljna, organizirana mladina« z naslovom »Razvoj prostovoljstva v Mestni občini Maribor«V imenu Študentske organizacije Univerze v Mariboru in Slovenske filantropije vas vabimo, da se nam pridružite na osrednjem dogodku projekta »Aktivna pomlad, prostovoljna, organizirana mladina« z naslovom »Razvoj prostovoljstva v Mestni občini Maribor«, ki bo potekal v ponedeljek, 25. novembra 2013, ob 14. uri na Štuk-u (Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor).

Dogodek se bo pričel s predstavitvijo prostovoljskih organizacij, nato pa bo sledila okrogla miza na temo »Skupaj za boljši Maribor«, kjer bomo skušali združiti moči aktivni mladi prostovoljci, predstavniki prostovoljskih organizacij in predstavniki lokalne oblasti. Gostja okrogle mize bo tudi sodelavka Slovenske filantropije Tjaša Arko. Tekom okrogle mize bodo predstavljeni tudi rezultati dela celoletnega projekta »Aktivna pomlad, prostovoljna, organizirana mladina«.

Ker vemo, da tudi vaša organizacija aktivno prispeva k razvoju prostovoljstva, vas vabimo, da se tudi vi predstavite na tem dogodku. Hkrati vas prosimo, da svojo prisotnost in morebitno sodelovanje potrdite na elektronski naslov mateja.lasic@soum.si najkasneje do 18. 11. 2013.

Navodila za sodelovanje oz. predstavitev na osrednjem dogodku projekta »Aktivna pomlad, prostovoljna, organizirana mladina«:
- namen predstavitve: predstavitev aktivnosti in delovanja prostovoljskih organizacij;
- termin in lokacija izvedbe: ponedeljek, 25. 11. 2012 ob 14h, Štuk (organizacije, ki se boste predstavljale, prosimo, da pridete na samo lokacijo izvedbe ob 13h);
- predstavitev organizacij bo potekala od 14h do 15h, nato bo organizirana okrogla miza »Skupaj za boljši Maribor«;
- način predstavitve je v domeni organizacije (v kolikor boste potrebovali stojnico, elektriko ipd. ter način predstavitve nam prosim sporočite ob prijavi);

Vljudno vabljeni!

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se