Print header

Pet prostovoljcev, pet različnih zgodb in nešteto razlogov zato, da smo aktivni!

Datum začetka: 4.12.2013
Datum konca: 4.12.2013

A veš, da si lahko preko prostovoljstva aktiven na najrazličnejših področjih v Sloveniji in po svetu? Ob tem, da polepšaš življenje ljudem v stiski, se aktiviraš na naravovarstvenem področju ali prispevaš k boljši družbi, lahko tudi spoznavaš zanimive ljudi in kulture, potuješ po svetu, se naučiš veliko novega ter pridobiš izjemne izkušnje za življenje.Pet prostovoljcev, ki so aktivni v Sloveniji ali pa jih je prostovoljstvo poneslo v tujino, bo predstavilo svoje prostovoljstvo in izkušnje, ki so jih pridobili. Udeležencem dogodka bodo na razpolago za informacije in nasvete na podlagi osebnih izkušenj.

Vabimo te, da se nam pridružiš na dogodku, ki bo potekal 4. decembra 2013, med 15:00 – 16:30 uro v Kulturno informacijskem središču Evropske prestolnice mladih Maribor 2013, Trg Leona Štuklja 2, Maribor.

Dogodek organizirata Mladinski kulturni center Maribor in Slovenska filantropija, Združenje za promocijsko prostovoljstva v okviru projekta Aktivni mladi, ki ga sofinancira Evropska prestolnica mladih Maribor 2013.

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se