Print header

Sestanek na temo Novele Zakona o prostovoljstvu

Datum začetka: 26.2.2014
Datum konca: 26.2.2014

Ministrstvo za notranje zadeve je imenovalo Medresorsko delovno skupino za pripravo sprememb in dopolnitev Zakona o prostovoljstvu, katere naloga je priprava strokovnih podlag in ki je februarja imela že prvo sejo.

Slovenska filantropija, nosilka Slovenske mreže prostovoljskih organizacij, vas vljudno vabi k sodelovanju v delovni skupini z namenom  oblikovanja skupnih stališč, ki jih bodo nadalje zastopali predstavniki prostovoljskih organizacij, člani Medresorske delovne skupine.


V kolikor imate predloge sprememb Zakona o prostovoljstvu, vas vabimo, da se udeležite srečanja, ki bo potekalo v sredo, 26. februarja 2014, ob 9. uri, na Slovenski filantropiji, Poljanski cesti 12 v Ljubljani.


Medresorska delovna skupina je kot eno izmed izhodiščnih gradiv povzela tudi gradivo, ki smo ga pripravili na Slovenski filantropiji in kjer smo zapisali naš pogled na implementacijo Zakona o prostovoljstvu. Gradivo


V kolikor imate posamezne predloge, vendar se sestanka ne morete udeležiti, jih lahko posredujete Primožu Jamšku na primoz.jamsek@filantropija.org.

Slika je buila posneta decembra 2008, ko je potekal Forum o sistemski ureditvi prostovoljstva, kjer smo gvoorili o nujnosti sprejetja Zakona o prostovoljstvu. Na podlagi foruma je bila takrat razširjena delovans kupina, ki je delovala vse do sprejetja Zakona o prostovoljstvu leta 2011.

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se