Print header

Vabljeni na konferenco na temo zaposlovanja mladih: Let’s move the market!

Objavil: Zavod Voluntariat
Datum začetka: 12.3.2014
Datum konca: 14.3.2014

Posamezniki in organizacije iz 6 partnerskih držav, v sodelovanju z javnim sektorjem, smo se odločili, da naredimo korak k premiku na trgu dela: Let’s move the market je projekt, ki poleg izmenjave dobrih praks in mreženja ponuja tudi združevanje mladinskih iniciativ, kjer mladi aktivno prispevamo k rešitvam iz danih situacij.

Kakšne so nove možnosti? Kako realno oceniti trenutno stanje? Neformalno pridobivanje izkušenj, podjetništvo mladih, zadružništvo? In kje naj se lotimo vsega skupaj? Kdo nam lahko pomaga pri vstopu na trg dela? O tem se sprašujemo mladi, ki končujemo študij oziroma se že spopadamo z brezposelnostjo. Pogovarjali se bomo, kako preiti iz pasivne v aktivno držo, spoznali nekaj dobrih praks, zato vse zainteresirane vabimo, da se nam pridružite na konferenci.  Tam lahko skupaj z nami razvijate pobude in ukrepate tudi v prihodnje!

Priporočamo, da se nam pridružite v četrtek 13.3.2014 v Trubarjevi hiši literature. Tisti najbolj zagnani pa dobrodošli cel čas konference, od 12.3. do 14.3. Oglejte si program, prijavite se na mail info@zavod-voluntariat.si . Udeležba je brezplačna, mesta so omejena. Vabljeni!

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se