Print header

Sestanek na temo novele Zakona o prostovoljstvu

Datum začetka: 4.4.2014
Datum konca: 4.4.2014

Ministrstvo za notranje zadeve je imenovalo medresorsko delovno skupino za pripravo sprememb in dopolnitev Zakona o prostovoljstvu, kjer sodelujejo trije predstavniki prostovoljskih organizacij . Slovenska filantropija, nosilka Slovenske mreže prostovoljskih organizacij, vas je že pozvala k oddaji predlogov,  ki jih bodo nadalje zastopali predstavniki prostovoljskih organizacij.

Medresorska delovna skupina se je z delom pričela in se je do sedaj sestala že štirikrat. Obravnavane so bile že marsikatere težave pri izvajanju zakona . Predvidoma zadnjič, pred medresorskim usklajevanjem, se bo skupina sestala v začetku aprila.

Tekom dela se je odprlo nekaj pomembnih vprašanj, kjer imajo tudi predstavniki različne poglede, zato nas zanima tudi vaše mnenje, da lahko oblikujemo skupno stališče.

Vabimo vas na delovno srečanje, ki bo potekalo petek, 4. aprila 2014, ob 9. uri na Slovenski filantropiji, Poljanski cesti 12 v Ljubljani.

V kolikor imate posamezne predloge, pa se sestanka ne morete udeležiti, to sporočite Primožu Jamšku na primoz.jamsek@filantropija.org, na ta elektronski naslov tudi potrdite prisotnost.

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se