Print header

We feel Slovenia and India

Objavil: Zavod Voluntariat
Datum začetka: 8.8.2014
Datum konca: 5.9.2014

Zavod Voluntariat išče prostovoljce med 18. in 30. letom za udeležbo na projektu EVS, ki bo potekal v Indiji pri nevladni organizaciji ETASHA iz New Delhija.

Glavni namen projekta je spodbujanje aktivnega globalnega državljanstva in medkulturnega učenja, kar prostovoljci krepijo preko sodelovanja pri organizaciji in izvedbi delavnic aktivnega državljanstva, globalnega učenja in socialnega vključevanja mladih. Sodelovanje z lokalno mladino in drugimi prostovoljci je nedvomno motivacija, ki pripomore, da prostovoljci prakticirajo aktivno globalno državljanstvo tudi ob vrnitvi domov.

Za šestmesečni projekt, ki se bo pričel 5. januarja 2015, trenutno iščemo 3 prostovoljce. Po tem obdobju bo razpisan še en razpisni rok za šest mesecev za 2 prostovoljca. Prijavnico s CV-jem v angleščini pošljite do 5. septembra 2014 na naslov globalno@zavod-voluntariat.si (Katja Celin Yere). Več o projektu najdete tukaj. Intervjuji s kandidati, izbranimi v prvem krogu, bodo potekali predvidoma v drugem tednu septembra.

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se