Print header

Sprejem za prostovoljce v MO Velenje

Datum začetka: 4.12.2014
Datum konca: 4.12.2014

Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič bo tudi letos – kot že vrsto let – ob mednarodnem dnevu prostovoljcev na sprejem povabil velenjske prostovoljke in prostovoljce. Sprejem pripravljamo v četrtek, 4. decembra, ob 17. uri, po sprejemu pa bomo vse prostovoljce povabili na prižiganje praznične razsvetljave in koncert Natalije Verboten in Dražena Zečića na Titov trg.

S sprejemom se želi župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič zahvaliti vsem prostovoljcem za njihova nesebična dejanja, za njihovo prijaznost in velik prispevek k boljšemu življenju v naši lokalni skupnosti.

V Velenju smo znani po prostovoljstvu. Pohvalimo se lahko s kar 221 organizacijami, ki delajo s prostovoljci. V mestni občini Velenje imamo glede na celotno prebivalstvo 6,28 % prostovoljk in prostovoljcev. Mestna občina Velenje že od samega začetka sodeluje tudi pri Dnevu za spremembe, ko nas je leta 2010 Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, prvič pozvala k sodelovanju. Mladinski center Velenje, katerega ustanoviteljica sta Mestna občina Velenje in Šolski center Velenje, vsako leto pripravi tudi festival prostovoljstva na lokalni ravni. 

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se