Print header

Usposabljanje za prostovoljce ekipe Izberi sam

Datum začetka: 24.1.2015
Datum konca: 24.1.2015

Naslednje usposabljanje za nove prostovoljce/-ke bo potekalo 24. 1. 2015 od 10.00 do 15.30 v prostorih DrogArt infotočke (Prečna ulica 6, Ljubljana).

Prijave zbirajo do 20. 1. 2015 na info@izberisam.org ali 01 439 72 70. Število mest je omejeno. (Minimalna starost je 16 let).


Si dijak/inja ali študent/ka? Te zanima delo z mladimi na področju alkohola? Bi rad/a spoznal/a nove ljudi in pridobil/a dragocene izkušnje? Postani del ekipe Izberi sam! ;)

KAKO LAHKO SODELUJEŠ?

  • Informiranje na prireditvah za mlade

Postani informator/-ka pri programu Izberi sam, kjer boš mlade na prireditvah preko info letakov in iger informiral/-a o zmanjševanju škodljivih posledic uporabe alkohola in jim nudil/a pomoč v primeru zapletov, povezanih z alkoholom.

  • Informiranje mladih na terenu

Na terenu (klubi, javni odprti prostori) boš preko letakov in drugih informativnih materialov mlade informiral/-a zmanjševanju škodljivih posledic alkohola in manj tvegani zabavi.

  • Sodelovanje pri razvijanju programa in zanimivih materialov

S svojim mnenjem in idejami boš lahko prispeval/-a k izboljšanju in razvoju programa ter ga na ta način približal/-a mladim. Tvoje ideje bodo dobrodošle tudi pri oblikovanju novih informativnih materialov. Pridružiš pa se nam lahko tudi pri pisanju člankov in prispevkov za spletno stran in mladinske revije.

Piši ali pokliči na 01 439 72 70 in se pridruži ekipi! ;)

Poišči ekipo Izberi sam tudi na Facebooku: https://www.facebook.com/izberisam

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se