Print header

Dan za spremembe

08.03.2010

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, 24. marca prvič pripravlja Dan za spremembe. Na ta dan bodo v različnih krajih po Sloveniji potekale številne prostovoljske akcije, ki jih pripravljamo v sodelovanju z različnimi prostovoljskimi organizacijami in občinami. Pridružil se jim bo lahko vsak, ki želi v našo družbo in okolje vnesti pozitivne spremembe.

Na ta dan ne bomo zgolj govorili o prostovoljstvu, ampak se bomo lotili konkretnih dejanj. Prebivalce Slovenije bomo nagovorili, da stopijo iz ustaljenih smernic, zavihajo rokave in vsaj za en dan postanejo prostovoljci. Morda koga od njih navdušimo, da bo prostovoljsko delo opravljal še naprej. Preurejali bomo otroška in športna igrišča, barvali stene mladinskih centrov, delili hrano brezdomcem, se družili z starejšimi v domovih upokojencev ali dežurali na SOS telefonih.

Akcijo so do sedaj podprli: Arne Hodalič, Živa Vadnov, Mateja Kožuh Novak, Nikolovski, Boštjan Klun, Adi Smolar in Danica Purg.

Več o samem Dnevu za spremembe in prostovoljskih akcij, ki bodo potekale 24. marca si lahko preberete na www.prostovoljstvo.org.  

Za več informacij se lahko obrnete na Andrejo Svete, 01 430 12 88, 041 992 502, andreja.svete@filantropija.org ali obiščete spletno stran www.prostovoljstvo.org.

<< nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se