Print header

Regijski obisk Slovenske filantropije 27. in 28. avgusta v Zasavju

27.08.2013

Regijski obisk Slovenske filantropije 27. in 28. avgusta v Zasavju

V torek, 27. avgusta 2013, ob 13. uri v prostorih Regionalnega centra za razvoj (RCR), Podvine 36, 1420 Zagorje ob Savi. 
V sredo, 28. avgusta 2013, ob 11. uri v prostorih Regionalnega centra za razvoj (RCR), Podvine 36, 1420 Zagorje ob Savi.

Slovenska filantropija v letošnjem letu obiskuje različne regije po Sloveniji in se neposredno na terenu skupaj seznanja z izzivi, s katerimi se srečujejo prostovoljske organizacije v različnih predelih Slovenije. S tem želimo spodbuditi in okrepiti sodelovanje z lokalnimi organizacijami in med njimi ter jih informiramo o novostih na področju prostovoljstva ter na ta način prispevamo k razvoju prostovoljstva v posameznih regijah. Ne pozabimo, da številne organizacije prav zaradi prostovoljcev lahko uresničujejo svoje poslanstvo. Delo s prostovoljci pa zahteva posebna znanja in veščine. Danes se začenja zadnje srečanje, ki poteka v Zasavju.

Slovenska filantropija z regijskimi obiski pomeni izjemno priložnost za organizacije, da izkoristijo strokovne sodelavce Slovenske filantropije za pridobitev vseh informacij, potrebnih za dobro in lažjo organizacijo prostovoljstva. Organizacijam bomo na voljo za vse informacije glede Zakona o prostovoljstvu, namige, kako do novih prostovoljcev in kako promovirati svoje delo. Povabili jih bomo, da se pridružijo Slovenski mreži prostovoljskih organizacij ter spoznajo izzive korporativnega prostovoljstva in skupaj z nami pripravijo ponudbo, ki bo atraktivna za pridobivanje pomoči zaposlenih iz podjetij.

Regijski obisk bo vključeval tudi delovno srečanje, namenjeno pripravljavcem občinskih razpisov, da bodo primerno vključili prostovoljstvo v besedila javnih razpisov in pozivov, ter individualna srečanja s prostovoljskimi organizacijami in župani.

Ne pozabite, da lahko k razvoju prostovoljstva prispevate tudi vi! Najlepše se vam zahvaljujemo za objavo v vašem mediju.

<< nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se