Print header

3VITANA

 • Podpisnica etičnega kodeksa

  3VITANA – je zasebni neprofitni zavod, ki je rezultat dolgoletnega pridobivanja izkušenj na različnih področjih, od socialnega in pedagoškega dela, ekonomije in poslovnih ved do joge in ajurvede ter različnih telesno in čuječnostno orientiranih psihoterapevtskih in svetovalnih pristopov. V centru delimo naše izkušnje v obliki individualnega in skupinskega terapevtsko-svetovalnega ter izobraževalnega in raziskovalnega dela. Hkrati delujemo tudi kot skupnostni center, kjer sooblikujemo dejavnosti na podlagi interesov in potreb skupnosti.

  Namen centra je delovati v korist svojih članov, uporabnikov in širše skupnosti ter strokovna, kvalitetna in ozaveščena pomoč fizičnim in pravnim osebam pri osebnem, družbenem in poslovnem celostnem ter trajnostnem razvoju z organiziranjem in izvajanjem izobraževalnih in svetovalnih delavnic ter projektov z omenjenih področij, z zagotavljanjem storitev za večjo kvaliteto življenja, s krepitvijo inovativne sposobnosti družbe za reševanje okoljskih, socialnih in drugih problemov ter z vključevanjem prostovoljskega dela.

  Nahajamo se v svetlo sivi kockasti stavbi v nizu šestih kockastih hišk v Župančičevi jami za Bežigradom, na Avčinovi ulici 15 (Ljubljana).

  Polni naziv: 3VITANA - Center za celosten razvoj Naslov: Ulica Zore Majcnove 14, 1000 Ljubljana Telefon: 040 885 457 Spletno mesto: http://www.3vitana.si Kontaktni podatki: Tatjana Tomažin Dakić
  040 885 457
  info@3vitana.si
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim