Print header

Andragoški zavod Ljudska univerza Velenje

 • Podpisnica etičnega kodeksa

  AZ Ljudska univerza Velenje svoje poslanstvo, pomagati ljudem na poti izobraževanja, pri učenju, profesionalnem in osebnem razvoju, opravlja že 60 let. S pestrostjo ponudbe izobraževalnih oblik, socialnih projetov in drugih dejavnosti se odzivamo na hitre spremembe in potrebe okolja. Letno je v naše programe vključenih preko 4000 udeležencev, ki pridobivajo znanja na različnih področjih:

  - Osnovnošolsko izobraževanje odraslih 

  - Izobraževanje za pridobitev poklica 

  - Usposabljanje in izpopolnjevanje za potrebe dela 

  - Jezikovno izobraževanje 

  - Računalniško usposabljanje 

  - Seminarji, tečaji, delavnice 

  - Programi za prosti čas

  Pomembna dejavnost našega zavoda so tudi brezplačne možnosti vključitve v:

  - Središče za samostojno učenje

  - Učno pomoč 

  - Informiranje in svetovanje v Svetovalnem središču Velenje

  Zadnja leta velik poudarek namenjamo vključevanju ranljivih skupin prebivalstva in izvajamo programe in projekte, ki preprečujejo socialno izključenost in izboljšujejo kakovost življenja ljudi v Savinjski regiji. Pod okriljem Ljudske univerze delujejo Večgeneracijski center Planet generacij, Središče medkulturnega dialoga, Medgeneracijsko središče Saša - Generacijske pod krošnjo, program Socialne aktivacije in nekateri mednarodni projekti Erasmus+, namenjeni vključevanju ranljivih skupin. Pri izvajanju le-teh vključujemo tudi prostovoljce.

  Tudi v prihodnje bomo nudili vsem generacijam in različnim ciljnim skupinam sodobno in kakovostno znanje, informacije in ustrezno pomoč za osebni in karierni razvoj ter skupaj gradili spoštljive in ustvarjalne odnose.

  Polni naziv: Andragoški zavod Ljudska univerza Velenje Naslov: Titov trg 2, 3320 Velenje Telefon: 03 898 54 50 Spletno mesto: http://www.lu-velenje.si/ Kontaktni podatki: Lidija Praprotnik
  03 898 54 58
  lidija.praprotnik@lu-velenje.si
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se