Print header

Društvo za Downov sindrom, Planet 47

 • Podpisnica etičnega kodeksa

  Razvojno-raziskovalni center za otroke in mlade z Downovim sindromom, Planet 47 v sodelovanju s Kinom Šiška, RTV Slovenijo in številnimi drugimi podporniki te dejavnosti pripravlja dobrodelno prireditev, na kateri se bodo s kulturnim programom in predstavitvijo dela otrok z Downovim sindromom zavzemali za njihovo aktivno vključevanje v slovensko družbo. Center urbane kulture Kino Šiška k prireditvi pristopa kot kulturna ustanova, ki omogoča brezplačen vstop na dogodke vsem osebam s posebnimi potrebami. Podpori programa se bodo z glasbenimi nastopi pridružile znane glasbene zasedbe Zmelkow, Rudi Bučar, Bilbi, Eskobars, Dan D, Bakalina in Siddharta.

  V kulturni program prireditve bodo vključeni tudi otroci z Downovim sindromom, ki bodo s svojimi umetniškimi prispevki in nastopi dokazali kaj vse zmorejo. S pomočjo prireditve se bodo zbirala sredstva, namenjena Centru za Downov sindrom, Planet 47, kjer si že nekaj let prizadevajo za vzpostavitev ustrezne in zgodnje obravnavne ter razvojnih faz otrok z Downovim sindromom, ki so pri doseganju rezultatov za njihovo samostojno vključevanje v družbo v kasnejših letih nenadomestljivi.

  Dobrodelno prireditev boste lahko v živo spremljali na televizijskih ekranih, podporo pa ji bodo izkazale tudi številne znane osebnosti, ki bodo v našem klicnem centru s sprejemale prostovoljne prispevke.

  Polni naziv: Društvo za Downov sindrom, Planet 47 Naslov: Koštabona 80, 6274 Šmarje Telefon: 041637317 Spletno mesto: http://planet47.si/ Kontaktni podatki: ALAN ASTA
  041637317
  INFO@PLANET.SI
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim