Print header

Intenzivno usposabljanje za mentorje prostovoljstva

08.08.2013 Slovenska filantropija

Že vrsto let vam ponujamo enodnevna mentorska usposabljanja, zainteresiranost za udeležbo nas vedno znova preseneča. Letos vam prvič ponujamo intenzivno usposabljanje za mentorje in organizatorje prostovoljstva, na katerem vam bomo brezplačno predali ogromno znanj in veščin.

Usposabljanje je nastalo na podlagi prošenj različnih prostovoljskih organizacij, da bi pridobili najrazličnejša znanja o delu s prostovoljci. Mentor prostovoljce usmerja v prostovoljska dela, ki so najprimernejša za posameznika, postavlja in evalvira učne izkušnje, je organizator, mediator, usposobljevalec…

Strokovni tim trenerjev je tako zasnoval čisto novo usposabljanje, katerega »krstna izvedba« bo potekala v mesecu septembru in oktobru 2013. Prvič bodo tudi predali nekatera gradiva, ki jih uporabljajo na svojih usposabljanjih s prostovoljci. Petdnevno usposabljanje zares omogoča, da se lahko poglobimo v posebnosti posamezne organizacije, zato je usposabljanje priporočljivo predstavnikom organizacij, ki želijo prostovoljstvu v njihovi organizaciji dati nov zagon.

Prijav je že dovolj, da bomo usposabljanje zares izvedli, na voljo pa je še nekaj prostih mest. Usposabljanje je brezplačno, saj je financirano s strani Evropskega socialnega sklada in Ministrstva za notranje zadeve v okviru projekta Slovenska mreža prostovoljskih organizacij.

Podrobna vsebina in prijava

Prvo usposabljanje bo potekalo v Velenju, zibelki prostovoljstva v šolah.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim