Print header

POZIV ZA PRIJAVO PROJEKTOV V LOKALNI SKLAD ZA MLADE Z IDEJAMI

28.10.2013

OBJAVLJEN JE DRUGI POZIV ZA PRIJAVO PROJEKTOV V LOKALNI SKLAD ZA MLADE Z IDEJAMI – BANKA IDEJ

ZA PROJEKTE MLADIH NA VOLJO 4.000,00 EUR

Lokalni sklad za mlade z idejami – Banka idej, ki sofinancira projekte mladih starih od 18 do 29 let, je na spletni strani www.banka-idej.si ponovno objavil poziv za sofinanciranje projektov mladih, ki podeljuje sredstva v vrednosti do 1.000,00 EUR. Vabimo vse mlade, s stalnim ali začasnim prebivališčem v Mestni občini Maribor, da prijavijo svoje ideje na poziv in izvedejo projekte, ki so trajnostni, družbeno odgovorni in se nanašajo na reševanje problematike v mestnih četrtih in/ali krajevnih skupnostih Mestne občine Maribor. Namenjeni morajo biti povezovanju in sodelovanju mladih, oživljanju mladinskih aktivnosti ter izboljšanju kvalitete življenja mladih in prebivalcev Mestne občine Maribor.

Odpiranje vlog prispelih na javni poziv bo 3. novembra 2013, obravnavane pa bodo vloge, ki bodo do 30. oktobra 2013 prišle na naslov Mladinskega kulturnega centra Maribor.

Banka idej je koordinirana znotraj javnega zavoda Mladinski kulturni center Maribor, razvita pa je bila v okviru Evropske prestolnice mladih Maribor 2013. Je nov projekt tako v lokalnem prostoru kot na nacionalni ravni, njegove aktivnosti pa bodo pomembno prispevale k razvoju celotne lokalne skupnosti.

V kolikor prijavitelji pri pripravi vloge na javni poziv Banke idej potrebujejo pomoč, nasvet, dodatno informacijo... lahko kontaktirajo članico Skrbniškega odbora Banke idej, Nino Pohleven, nina.pohleven@gmail.com ali Mladinski kulturni center Maribor, Marjo Guček, marja.gucek@mkc.si.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se