Print header

Podelili smo priznanja Naj prostovoljec zaposlen v javni upravi ter Naj prostovoljstvu prijazno podjetje

06.12.2013

Naj prostovoljec zaposlen v javni upravi je Matej Markovič, Naj prostovoljstvu prijazno podjetje za leto 2012 pa je podjetje Si.mobil.

Komisiji sta imeli zelo težko delo. Na izbor je prispelo veliko dobrih kandidatur, zato si je komisijaza Naj prostovoljca zaposlenega v javni upravi dovolila, da poleg glavnega naziva podeli tudi posebna priznanja, in sicer: gospodu Ivanu Krambergerju za poglobljeno prostovoljsko delo na številnih humanitarnih področjih, gospodu Tilnu Genovu za strokovno prostovoljsko delo na področju naravoslovja in gospe Martini Kališnik za hiter odziv na potrebe skupnosti in izjemno promocijo prostovoljstva med sodelavci.

S priznanji želimo prispevati k večji promociji prostovoljstva med zaposlenimi v javni upravi ter slovenskih podjetjih. Izbirali smo med kandidati, zaposlenimi v javni upravi, ki sodelujejo pri prostovoljskih projektih in se aktivno odzivajo na potrebe skupnosti ter podjetji, ki uspešno gradijo zgodbo korporativnega prostovoljstva. 

Naj prostovoljca in Naj podjetje smorazglasili na 9. Slovenskem kongresu prostovoljstva, v četrtek, 5. decembra ob 19. uri v Murski Soboti.

Preberite si tudi utemeljitve nagrad:

Utemeljitev naziva Naj prostovoljka / prostovoljec zaposlen v javni upravi

Utemeljitev naziva Naj prostovoljstvu prijazno podjetje  

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se