Print header

Usposabljanja mentorjev v teku

19.02.2014

Na Slovenski filantropiji smo v letošnjem letu izvedli že dva Uvodna usposabljanja za mentorje in organizatorje prostovoljstva. Navdušeni smo, da se usposabljanja udeležujejo predstavniki prostovoljskih organizacij, ki si v svojih organizacijah želijo vzpostaviti kvalitetno organizirano prostovoljsko delo.

Udeleženci na usposabljanja prihajajo z najrazličnejšimi pričakovanji in vprašanji glede ureditev internih aktov, uporabi Zakona o prostovoljstvu v praksi, načini pridobivanja prostovoljcev, njihovega motiviranja. Veseli smo, da usposabljanja izpolnjujejo pričakovanja, zato vas vljudno vabimo k udeležbi 3. marca 2014 Žalcu ali 29. Marca 2014 v Črnomlju.

Uvodna usposabljanja za prostovoljce lahko nadgradite s tematskimi usposabljanji, za že aktivne mentorje je nadvse dobrodošlo usposabljanje »Motiviranje in spremljanje dela prostovoljcev«.

 Na voljo je še tudi nekaj prostih mest na intenzivnem, petdnevnem, usposabljanju za mentorje »Vloga mentorja v organiziranem prostovoljstvu«. Izvedli smo ga prvič lansko leto v Velenju, udeleženci so bili nadvse zadovoljni.

Slika: Ocena primernosti intenzivnega usposabljanja glede na različne podane teme

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se