Print header

Objavljen natečaj Prostovoljec leta 2013

24.02.2014

Mladinski svet Slovenije letos dvanajstič zapored razpisuje natečaj, s katerim bo izbiral najboljše prostovoljke, prostovoljce in projekte minulega leta, zato se ponovno na vas obrača s pozivom, da svoje prostovoljke, prostovoljce in prostovoljske projekte prijavite v naš natečaj. Po izteku natečaja bo MSS podelil nazive Naj prostovoljka in Naj prostovoljec v treh starostnih kategorijah (do 19, 20 – 30 in nad 30 let), Naj mladinski voditelj oz. voditeljica, Naj prostovoljski projekt ter Naj mladinski projekt. 

Rok za oddajo prijavnic je 11. april 2014. 

NE POZABITE!: Promocija prostovoljskega dela (in ne tekmovanje!) je ključni namen natečaja in z njim lahko pomagamo pohvaliti in vzpodbuditi prostovoljstvo tudi pri vas, v vaši organizaciji. Izbrani najboljši prostovoljci in projekti bodo prejeli priznanja in nagrade, ki jih bodo prispevali donatorji in bodo predvsem simbolične narave. Priznanja za sodelovanju v natečaju bodo prejeli vsi prijavljeni prostovoljci in projekti.

Vprašanja in prijave naslovite na: prostovoljec@mss.siBesedilo natečaja, obrazci za prijavo in druge informacije so na voljo na spletni strani MSS.

FOTOUTRINKI iz lanskoletne podelitve

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se