Print header

VABILO PROSTOVOLJCEM

28.05.2010

V zavodu Bunker od začetka junija do konca avgusta vabimo k sodelovanju vse, ki imate radi nepozabne akcije in ki želite prispevati svoj del pri ustvarjanju zanimivejšega in kvalitetnejšega prostora, ki nas obdaja. Vsi, ki vas zanima sodelovanje pri naših aktivnostih, ste lepo vabljeni, da se pridružite naši ekipi!

Leto knjige v Ljubljani se je že pričelo in k tej posebni vrsti kulturne prestolnice bomo tudi v Bunkerju prispevali svoj delež. Oblikovali smo idejo o projektu Proga 10: KNJIGA. To je akcija, v kateri bomo na 23 avtobusnih postajah ljubljanskega potniškega prometa postavili zanimive in malo drugačne knjižne police, na katerih bodo od 22. junija do konca septembra knjige z vseh vetrov na izposojo uporabnikom ljubljanskega javnega prometa in vsem mimoidočim. Proga 10: KNJIGA bo tako rekoč odprta knjižnica, kjer si boste knjige lahko izposodili in jih, ko jih preberete, tja zopet vrnili.

Vabimo vas, da z nami sodelujete pri realizaciji velikega projekta Proga 10: Knjiga, ki ga pričenjamo v juniju 2010. Vašo pomoč bomo potrebovali že od 7. junija naprej pri opremljanju knjig, njihovem razdeljevanju in pri pripravi otvoritve knjižnih polic Proga 10: Knjiga, ki bo 22.junija 2010. Veseli pa bomo tudi vaše dobre volje in podpore, obljubljamo, da bo sodelovanje zabavno!

Če vas sodelovanje z nami zanima, nam, prosimo, pišite na bunker@siol.net.
Več informacij o naših aktivnostih pa dobite na www.bunker.si
ali 041 638 506 (Katarina Slukan).

Vse prostovoljce toplo vabimo tudi, da se nam pridružite in nam pomagate pri organizaciji in realizaciji 13. Mednarodnega festivala Mladi levi, ki bo potekal od 20. do 30. avgusta 2010 v Stari mestni elektrarni – Elektro Ljubljana in na različnih drugih lokacijah po mestu Ljubljana. Na festivalu bomo gostili mnogo mednarodnih umetnikov iz različnih držav, pa tudi zanimive slovenske, ki bodo ustvarjali kar v urbanem prostoru, po ulicah Ljubljane.

Festival je naš največji in najbolj živahen projekt, ki ga organiziramo vsako leto skupaj z mnogimi prostovoljci in ustvarjamo nepozaben prostor srečanj, odlične umetnosti in dobrega, zabavnega druženja.
Prostovoljci so dobrodošli od 15. avgusta naprej, če pa ima kdo čas, pa bomo veseli sodelovanja že tudi prej, tekom poletja.
Obljubljamo vam zabaven avgust!

Če vas sodelovanje z nami zanima, nam, prosimo, pišite na bunker@siol.net.
Več informacij o naših aktivnostih pa dobite na www.bunker.si
ali 041 638 506 (Katarina Slukan).
 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se