Print header

Brezplačna delavnica računalniškega opismenjevanja v Murski Soboti

10.06.2010

KJE: Osnovna šola II Murska Sobota, Cankarjeva 91, Murska Sobota
KDAJ: torek in sreda, 29. in 30. junija 2010, od 14. do 17. ure

V Zvezi društvenih organizacij Slovenije (ZDOS) v sklopu projekta »ZDOS – Integrator društvenega sektorja v Sloveniji« nadaljujemo z izvajanjem brezplačnih računalniških delavnic, ki so namenjene članom društev. Delavnice so dvodnevne, izvajamo pa jih v zgodnjem popoldanskem času.

Delavnica računalniškega opismenjevanja bo potekala v torek in sredo, 29. in 30. junija 2010 na Osnovni šoli II Murska Sobota, oba dneva od 14. do 17. ure.

Na delavnici se bomo lotili naslednjih vsebin:

• Osnove uporabe interneta: iskanje želenih spletnih strani s pomočjo iskalnikov  (Google, Najdi.si), shranjevanje priljubljenih spletnih strani, nastavljanje vstopne strani, shranjevanje in obdelava slik z interneta, prenos in urejanje teksta z interneta, varnost pred virusi.
• Osnove dela z elektronsko pošto: ustvarili vam bomo elektronski naslov, ki ga lahko kasneje uporabljate pri vašem delu, predstavili osnovna pravila in možnosti za varno pošiljanje in prejemanje elektronske pošte vključno s »stiskanjem« dokumentov.
• Osnove dela s tabelami: v programu Excel se bomo naučili izdelati uporabne tabele, ki vam bodo v pomoč pri vašem delu.

Podrobnejši program si oglejte v rubriki Izobraževanja na naši spletni strani.

Na delavnico se lahko prijavite do srede, 23. junija 2010, s pomočjo E-prijave ali po telefonu na številki 01 25 13 727. Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonski številki 01 25 13 727 oz. 01 62 03 693 ali pa nam pišete na elektronski naslov izobrazevanje@zdos.si. Udeležba je za člane društev brezplačna. Vsak udeleženec dobi ob koncu izobraževanja potrdilo o udeležbi.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se