Print header

Prostovoljska gverila: Kdaj ste nazadnje kje pustili srce

30.09.2011 Slovenska filantropija

V evropskem letu prostovoljstva, ko se beseda o prostovoljstvu in dobrih delih širi med posamezniki, organizacijami in skozi medije, je Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, s prostovoljskimi organizacijami in posamezniki v petek, 30. septembra, po vsej Sloveniji pripravila posebno promocijsko akcijo.Skoraj 10.000 magnetnih srčkov z napisom »Kdaj ste nazadnje kje pustili svoje srce? Prostovoljstvo.org« so prostovoljci in prostovoljke v petek , 30. septembra,  in v noči s petka na soboto,  razdelili na avtomobile in kolesa po 59 krajih po Sloveniji.

Z magnetkom v obliki srca so prebivalce Slovenije vabili med prostovoljce.  Sporočilo usmerja na prenovljeno spletno stran www.prostovoljstvo.org, ki omogoča »registracijo« prostovoljcev in s tem prvič postavitev virtualne baze prostovoljcev.

Na vzpostavljenem vstopnem mestu se lahko vpišejo vsi, ki bi prostovoljsko delo radi vključili v svoj urnik dnevnih obveznosti. Slovenska filantropija bo vpisanim prostovoljcem pošiljala potrebe po prostovoljski pomoči iz cele Slovenije in s tem ponujala možnost vključevanja vseh, ki se še niso kot prostovoljci zapisali kateri od organizacij.

Članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij in druge organizacije, ki jim pri njihovem poslanstvu pomagajo prostovoljci,  k vpisu vabimo vse, kajti prepričani smo, da se za vsakogar najde primerno prostovoljsko delo, in da nam to lahko prinese samo pozitivne spremembe, sebi in drugim, tudi skupnosti, v katero s prostovoljskim delom posegamo.

Dobra dela potrebujejo vas. Kateremu boste pustili svoje srce, se odločite sami.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim