Print header

Javni poziv za plakete Državnega sveta za društvene delavce - prostovoljce

28.10.2014

Predsednik Državnega sveta Republike Slovenije bo v znak počastitve 5. decembra, Mednarodnega dneva prostovoljstva, podelil plakete Državnega sveta najzaslužnejšim društvenim delavcem in delavkam – prostovoljcem in prostovoljkam z različnih področij delovanja. Slavnostna podelitev plaket Državnega sveta bo v petek, 5. decembra 2014, ob 11. uri v dvorani Državnega sveta, Šubičeva 4, v Ljubljani.

Predlog za podelitev plaket najzaslužnejšim prostovoljcem in prostovoljkam lahko podajo državne svetnice in državni svetniki, interesna skupina Državnega sveta ali organizacija civilne družbe, katere člani in članice delujejo na področju prostovoljskega dela.

Zveze društev ali krovne organizacije lahko predložijo le en predlog, ki naj bo usklajen v 

O prejemnikih plaket bo odločil predsednik Državnega sveta Republike Slovenije, po posvetovanju s kolegijem Državnega sveta.

Predlogi naj vsebujejo imena kandidatk/kandidatov, za katere menite, da so v preteklosti največ prispevali k razvoju dejavnosti, ki jo organizacija pokriva, ter prostovoljstva v celoti.

Obrazec s predlogom za obravnavo pošljete najkasneje do petka, 14. novembra 2014, na naslov Državni svet Republike Slovenije, Šubičeva 4, 1000 Ljubljana, s pripisom »PLAKETE DRŽAVNEGA SVETA« (upošteva se datum poštnega žiga), ali po elektronski pošti na ariana.debeljak@ds-rs.si (upošteva se datum prejema v elektronski poštni predal). 

Poziv z obrazcem
Pravilnik o priznanjih in plaketah Državnega sveta

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se