Print header

Poziv k oddaji predlogov za državno nagrado in priznanja na področju prostovoljstva

09.12.2014

Odbor Republike Slovenije za podelitev državnih priznanj na področju prostovoljstva je v petek, 5. decembra, ob mednarodnem dnevu prostovoljstva, v Uradnem listu RS objavilJavni poziv k predlaganju kandidatov za nagrado oziroma priznanja na področju prostovoljstva za leto 2014. 

Vabi vas k predlaganju kandidatk in kandidatov (prostovoljke, prostovoljci, prostovoljske organizacije) za državno nagrado in priznanja na področju prostovoljstva za leto 2014.
Namen delovanja odbora je poleg zahvale predvsem promocija prostovoljskega dela in predstavlja doprinos ugledu prostovoljcev v družbi.

Že četrtič imamo skupno priložnost, da izpostavimo posameznike in prostovoljske organizacije, ki so s svojim prostovoljskim delom vzor drugim in so pomembno prispevali k promociji in razvoju prostovoljstva v Sloveniji. Odbor bo med kandidati izbral prejemnika državne nagrade in do šest prejemnikov priznanj, ki bodo prejeli posebno plaketo in denarno nagrado. Državno nagrado in priznanja bo slovesno izročil predsednik Republike Slovenije, Borut Pahor.

Rok za oddajo predlogov je 4. 2. 2015, do 12.00 ure. Javni poziv je dostopen na http://www.mju.gov.si/si/delovna_podrocja/nevladne_organizacije/aktualno/.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se