Print header

RAZPIS MEDNARODNEGA LIKOVNEGA NATEČAJA "IGRAJ SE Z MANO«

31.08.2010

Glavni organizator: Zavod za usposabljanje Janeza Levca
Soorganizator: Društvo za kulturo inkluzije

V okviru mednarodnega festivala 'Igraj se z mano' letos že tradicionalno poteka tudi mednarodni likovni natečaj z razstavo likovnih del.

Gre za celoletni projekt z otvoritveno razstavo, ki bo 10. januarja 2011 potekala v Cankarjevem domu. Sočasno s tem bo potekal tudi bogat kulturno animacijski program.

Razstava nato potuje po številnih lokacijah po Sloveniji in tujini s podobnim kulturno animacijskim programom (25 razstav, statistika leta 2009/10). Na mednarodnem likovnem natečaju je leta 2009 sodelovalo že 57 vrtcev, šol in specializiranih ustanov, tako od doma kot iz tujine, z več kot 700 likovnimi deli otrok in mladostnikov.
   
Vabimo vas, da s svojimi likovnimi deli tudi sami sodelujete na likovnem natečaju, katerega tema je IGRAJ SE Z MANO (igraš se lahko sam z igračami, igrali, lahko plešeš, se ukvarjaš s športom, računalnikom ..., igraš se lahko s prijateljem, sošolci, starši, babico, dedkom, učiteljem, vzgojiteljem, kužkom, muco …, igraš se lahko doma, na igrišču, ulici, travniku, v gozdu, šoli, vrtcu…).

Dovoljene so vse likovne tehnike na papirju. Velikost formata naj ne presega velikosti risalnega lista.

Na hrbtni strani likovnega dela s tiskanimi črkami izpišite naslednje podatke:
- ime, priimek, starost avtorja
- naslov likovnega dela
- likovno tehniko
- ime, priimek mentorja
- točen naslov šole
         
Likovna dela ne postavljajte na paspartuje. Podatke o mentorjih ni avtorjih ter likovnih delih lahko izpolnite preko spletnega prijavnega obrazca na tej povezavi:
http://www.igrajsezmano.eu/stran/?m=19 


Rok za oddajo likovnih del je 31. OKTOBER 2010
.

Pošljite jih na naslov :
ZAVOD ZA USPOSABLJANJE JANEZA LEVCA, DE DOM, Karlovška 18, 1000 Ljubljana,  s pripisom: Za mednarodni likovni natečaj »Igraj se z mano«

Kontaktna oseba: ANDREJA HRIBERNIK – Vodja mednarodnega likovnega natečaja
»Igraj se z mano«, telefon: 040 309 825
TINA VERBIČ – Koordinatorka, telefon: 051 762 999


Prispela likovna dela* bo pregledala komisija ZUJL in jih pripravila na razstavo.


* Likovna dela ne bomo vračali avtorjem. Ostala bodo v arhivu likovnega natečaja oz. festivala, za namene razstav in promocije INKLUZIVNE KULTURE in likovne kulture mladih.


Veliko veselja in umetniških užitkov vam želita Zavod za usposabljanje Janeza Levca in Društvo za kulturo inkluzije!


Vodja mednarodnega  festivala "Igraj se z mano"                             Ravnatelj Zavoda za usposabljanje Janeza Levca                               
Boštjan Kotnik                                                                                           Mag. Matej Rovšek
 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se