Print header

Postani prostovoljec na Evropskem prvenstvu v sabljanju

19.02.2015

Sabljaški klub Branik letos nastopa v vlogi organizatorja Evropskega prvenstva v sabljanju za kadete in mladince, ki bo od 24. 2. 2015 do 5. 3. 2015, v dvorani Lukna v Mariboru.

Gre za velik organizacijski zalogaj, saj pričakujejo okoli 1000 športnikov s spremljevalnimi ekipami.

Klub Branik Maribor bo v dneh prvenstva potreboval prostovoljce, ki bodo v času od 8.00 do 14.00 (nekateri pa do 17.00), pomagali sodnikom upravljati usmerjevalnike s točkami in časom dvoboja, pomagali pri protokolu, spremljali tekmovalce med posameznimi deli tekmovališč itd.

Dan bodo začeli ob 8.00 na sestanku z vodjo tekmovanja, ki bo razdelil dnevne zadolžitve in poskrbel za natančna navodila. Vsi sodniki so tujci, tekoče govorijo angleško in pričakujejo ob sebi vestne ter odgovorne ljudi. Hkrati sodniki slovijo po svoji prijaznosti in dostopnosti in s sodelavci hitro sklenejo prijateljske vezi.

Vsi, ki bi se odločili sodelovati kot prostovoljci, bodo nosili uradne majice prvenstva, za njihovo prehrano bo poskrbel organizator. Dolžni so obiskati kratek uvajalni tečaj s tehničnim direktorjem Evropske sabljaške federacije, kjer bodo dobili natančna navodila za delo z demonstracijo nalog ob tekmovališču in bo v soboto, 21.2.2015.

Odgovornost prostovoljcev je kot pri ostalih prostovoljskih delih pričakovana tudi na prvenstvu.

Prijavite se preko e-naslova info@sabljanje-org.si, kamor pošljete svoje podatke (ime in priimek, straost, mobilno številko). Za vse dodatne informacije je na voljo organizatorka tega EP v sabljanju - Nataša Kva, dosegljiva na tel. št. 031 526 169.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se