Print header

VIKEND TRENING ASERTIVNOSTI

17.09.2010

Imaš težave s samozavestjo, samospoštovanjem?
Imaš občutek, da te nekateri ne spoštujejo?
Te je strah izraziti svoje mnenje?
Ne znaš reči »ne«, brez občutka krivde?
Si želiš biti v odnosih bolj odločen/-a?
Ne veš kako izraziti svoja čustva?
Se težko sprostiš?
Bi želel/-a bolj verjeti vase, v svoje sposobnosti in znanja?
Si želiš izboljšati komunikacijo z drugimi?
… prisluhniti svojemu telesu in notranjim občutkom?
… samozavestneje izbirati medsebojne odnose v katere vstopaš?

Če si na zgornja vprašanja odgovoril/-a pritrdilno je TRENING ASERTIVNOSTI pravi naslov zate.

Kaj je Trening asertivnosti?
Trening asertivnosti je praktičen trening, s pomočjo katerega posameznik/-ca krepi svojo notranjo moč, saj asertivnost pomeni samozavest in njena krepitev, zavedanje svojih sposobnosti, zavedanje lastne vrednosti, dostojanstva, samouresničevanje in jasna komunikacija. Gre za treniranje učinkovite komunikacije v odnosih, s spoštovanjem sebe in drugih.

Komu je Trening namenjen?
Trening asertivnosti je namenjen skupini 12 ljudi, starih med 20 in 30 let, ki želijo bolje spoznati sebe in izboljšati svojo samopodobo in samozavest. Izkušnje kažejo, da hitreje opustimo stare navade, če prejmemo podporo skupine, ki ima podobne izkušnje in lažje razume kaj se z nami dogaja.

Kdaj, kje in koliko?
Trening se prične v petek,  5. 11. 2010 ob 16.00 uri in bo potekal do nedelje, 7. 11. 2010 do 15.00 ure, (natančneje: petek od 16.00 do 19.00, sobota od 9.00 do 18.00 in nedelja od 9.00 do 15.00), v prostorih Društva CPM, na Kersnikovi 4, v Ljubljani.
Cena celotnega treninga znaša 65€.

Kje se prijavim?
Izpolnjene prijavnice zbiramo do 15. oktobra 2010 na naslovu: Društvo Center za pomoč mladim, Kersnikova 4, Ljubljana ali preko elektronske pošte: andreja.romih@gmail.com. Prijavnica naj vsebuje ime, priimek, naslov, telefonsko številko in vašo elektronsko pošto, da vas bomo lahko kontaktirali nazaj.
Za ostale informacije smo dosegljivi na telefonskih številkah: 01 438 22 10 ali 031 323 573.


Vodji Treninga asertivnosti sta:

Andreja Romih univ. dipl. soc. del, ki je že od leta 2005 aktivna na tem področju. Znanje dopolnjuje in nadgrajuje z vsebinami iz Realitetne terapije in teorije izbire, znanjem o vodenju delavnic, komunikacijskih treningov, Treningov socialnih veščin idr.

Taja Borštnar, absolventka Fakultete za socialno delo, dolgoletna izvajalka Treningov socialnih veščin za mladostnike in delavnic za srednješolce in osnovnošolce. Vešča v vodenju skupin iz vsebin iz Treninga asertivnosti, debatnih delavnic na različne teme idr.
 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se