Print header

HUMANITARNA PRODAJA KRUHA IN PECIVA: OD KRUHA DO VODE

27.09.2010

Dober dan vsem Vodnim misijonarjem,


želim Vam predstaviti akcijo, ki jo pripravljam v okviru projekta »VODA« pri društvu Humanitas. Organizirali bomo humanitarno prodajo kruhkov in peciva (poimenovano BAKESALE), s katero bomo zbirali denar za nakup vodnega vrtalnika v Darfurju.

Ta »bakesale« bo potekal na ulicah stare Ljubljane v soboto,  23. oktobra 2010, ves dopoldan, posebej tudi na stacionarni stojnici na Čevljarskem mostu, če pa zmorete in želite, bi bilo čudovito, če bi tudi sami nekaj takega naredili v svojem okolju. Ali pa nam pridite pomagat v Ljubljano. Pomoč vsakega od Vodnih misijonarjev je posebej dobrodošla in nujna. Pozivam Vas torej k pomoči pri peki peciv in prodaji v Ljubljani, ali pa k organiziranju enakega dogodka v vašem okolju.

V Ljubljani bomo pridobili nekaj sponzorirane moke in drugih sestavin, morda pa celo že pečene male žemljice ali pecivo iz kake pekarne, poizkusite tudi Vi. Potem se bomo pozabavali s peko doma pri vsakem posebej, ali skupaj v kaki večji kuhinji, in nazadnje se bomo odpravili v soboto dopoldne na ulice, vsak s svojo košarico in letaki, prodaji naproti. Letake bomo natisnili na društvu in Vam jih dostavili, če se boste tega lotili. Letak še oblikujem, ampak bo preprost, nekaj podobnega kot v priponki. Na zadnji strani bo tudi Vodno listino. Povedal bo namreč, za kaj gre in kaj nameravamo narediti z izkupičkom – zbrali ga bomo in ga pridružili drugim sredstvom za nakup vrtalnika, ki jih zbira organizacija HOPE (glej spletno stran www.hope.si) .

Javite se prosim na tale mail eva.marn@gmail.com (uradna vodja projekta) in sporočite, kaj nameravate in če želite letake, pa da Vas omenimo v medijih, itd.


Veselim se našega sodelovanja in v upanju, da se boste odzvali v velikem številu,
Lep pozdrav, Neva Danaja Pirc iz društva Humanitas

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se