Print header

Katalog poletnih prostovoljskih aktivnosti za srednješolce

24.04.2015

Slovenska filantropija bo zbrala in na spletu objavila katalog poletnih prostovoljskih aktivnosti za srednješolce. V zadnjih letih so se namreč na nas pogosto obračali tako srednješolci kot starši mladostnikov iz različnih krajev, ki so iskali možnosti za aktivno in družbeno koristno preživljanje prostega časa med poletnimi počitnicami. Velika  večina organizacij sprejema samo polnoletne prostovoljce, saj mlajši potrebujejo več mentorske podpore. Prav zato smo se odločili prostovoljske organizacije spodbuditi k razmisleku o tem, kako bi lahko vključili mlade – tiste, ki bodo letos končali osnovno šolo in srednješolce – med poletnimi počitnicami, ko imajo največ prostega časa.

Vabimo vas, da premislite o tem, kako bi lahko mladostnike, ki obiskujejo srednje šole, med počitnicami vključili v prostovoljske aktivnosti in jim s tem ponudili priložnost, da naredijo nekaj dobrega in se ob tem tudi učijo za življenje, morda spoznajo kakšen poklic in pridobijo nekaj izkušenj.

Slovenska filantropija bo vse prostovoljske priložnosti za to starostno skupino zbrala in objavila v obliki spletnega kataloga, ki bo javnosti dostopen v juniju 2015 na www.prostovoljstvo.org, širili pa ga bomo tudi preko drugih spletnih medijev.

PRIJAVNICA  za  katalog poletnih prostovoljskih aktivnosti za srednješolce.

V katalog bomo vključili prijave, ki bodo vsebinsko ustrezne in ki bodo prispele najkasneje do 24. maja 2015 na e-naslov prostovoljstvo@filantropija.org in bodo imele priloženo podpisano in požigosano IZJAVO.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se