Print header

Sodelujte pri nastajanju nacionalne strategije za razvoj prostovoljstva in nevladnih organizacij

24.06.2015

Ministrstvo za javno upravo vas na podlagi odločitve Sveta Vlade RS za spodbujanje prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij vabi k sodelovanju v dveh delovnih skupinah, ki bosta sodelovali pri pripravi nacionalne strategije za razvoj prostovoljstva in nevladnih organizacij, in sicer ena za področje prostovoljstva, druga pa za področje nevladnih organizacij.

Zainteresiranost za delovanje v delovni skupini izrazite s prijavo na spletnem obrazcu TUKAJ.  Vašo zainteresiranost bomo posredovali Ministrstvu za javno upravo, ki je zadolženo za pripravo nacionalne strategije. Rok prijav za povabilo na prvi seji, ki bosta predvidoma potekali 7. in 9. julija, je torek, 30. junij 2015.

Več informacij o delu, posredovanih s strani ministrstva:

Nacionalna strategija za razvoj prostovoljstva in nevladnih organizacij bo začrtala prihodnje državne ukrepe za razvoj nevladnega sektorja in prostovoljstva in ker je pomembno, da so ukrepi široko usklajeni, je pri njihovi pripravi zelo dobrodošlo sodelovanje vseh zainteresiranih. Priprava strategije bo predvidoma potekala do marca 2016, večino dela pa bo potekalo korespondenčno. Seje delovnih skupin ne bodo potekale istočasno, zato je posamezen predstavnik lahko imenovan v obe delovni skupini. Posamezna delovna skupina  bo sodelovala po odprtem modelu, v njej bodo lahko sodelovali vsi, ki so zainteresirani.

Več informacij: Primož Jamšek, 01 433 40 24, primoz.jamsek@filantropija.org.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se