Print header

SEMINAR PREPOZNAVANJE SPOLNIH ZLORAB IN UKREPANJE

26.10.2010

ZDRUŽENJE PROTI SPOLNEMU ZLORABLJANJU vabi na seminar

PREPOZNAVANJE SPOLNIH ZLORAB IN UKREPANJE

Seminar je namenjena vsem, ki se poklicno ukvarjajo z otroki ali ob svojem delu prihajajo pogosteje v stik z otroki in družino. Seminar z vajami in delavnicami

vam bo ponudil:

- znanja za zanikanje še vedno zelo prisotnih tabujev v zvezi s spolnimi zlorabami otrok,
- znanja o značilnostih in dinamiki  spolnih zlorab otrok in z njimi povezanimi oblikami nasilja,
- izkušnje in z njimi povezane teoretične informacije za prepoznavanje učinkov in posledic teh dejanj na otrocih,
- vedenja o nekaterih značilnostih storilcev teh dejanj,
- znanja o zakonodaji in kako ukrepati, ko se soočite s sumom zlorabe otroka.


Z vami bodo podelili svoja znanja in izkušnje vrhovna državna tožilka Savica Pureber, klinična psihologinja in izvedenka Vida Ribičič in strokovnjakinja Združenja Katja Bašič.


KJE, KDAJ: Seminar bo potekal v ponedeljek, dne 29.11.2010, v prostorih Centra Evropa, Dalmatinova 4, Ljubljana, s pričetkom ob 9.00 uri . Po vmesnem času za kosilo med 12.00 in 13.00 uro, se bo delo nadaljevalo do 17.00 ure.

ROK IN NAČIN PRIJAVE: Prijavnico pošljite najkasneje do 15. novembra 2010. Pošljete jo lahko po pošti , faksu ali preko e-maila ( tel., fax 01 43 13 341, spolna.zloraba@siol.net )Po prejeti prijavnici bomo potrdili vašo udeležbo in vam poslali seminarski urnik.


Odpoved udeležbe sporočite najkasneje 5 dni pred seminarjem.


KOTIZACIJA IN PLAČILO: Kotizacija znaša 80 EUR, račun bo izstavljen na naslov v prijavnici. V kotizacijo je všteta organizacija in izvedba seminarja, gradivo, izstava računa in potrdilo o udeležbi na seminarju.


Za vse dodatne informacije lahko kličete na tel. 01 43 13 341, 041 73 78 72, ali se informirate po e-mailu SPOLNA.ZLORABA@SIOL.NET ali osebno vsak dan na ZDRUŽENJU PROTI SPOLNEMU ZLORABLJANJU, Masarykova 23, 1000 LJUBLJANA.

 

PRIJAVNICA

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se