Print header

Tematsko usposabljanje za mentorje prostovoljcev

10.11.2010

MOTIVACIJA IN PREVZEMANJE ODGOVORNOSTI V PROSTOVOLJSTVU

Tematsko usposabljanje za mentorje prostovoljcev

Ljubljana, 16. november 2010


Prostovoljsko delo poleg dobre volje prostovoljcev za svoj nemoten potek potrebuje veliko veščin in znanj. Predvsem s strani mentorja.

Na usposabljanju se bomo posvetili temam:
• učinkovito zastavljeno prostovoljsko delo
• prevzemanje odgovornosti mentorjev in prostovoljcev ter
• motivacija za prostovoljsko delo.

 

Usposabljanje bo potekalo v torek, 16. novembra, od 9. do 15.30 ure v prostorih Slovenske filantropije na Poljanski cesti 12 v Ljubljani.

Udeležba na usposabljanju je številčno omejena. Del prijavnice sta tudi motivacijski vprašanji. Na podlagi vaših odgovorov bomo v okviru namena in ciljev usposabljanja prilagodili vsebino vašim potrebam. Če bo preveč prijav, bomo udeležence usposabljanja izbrali glede na odgovore na motivacijski vprašanji in izkušnje. Ostale bomo usmerili na druga usposabljanja oziroma organizirali še eno tematsko usposabljanje za mentorje. Izbor bomo izvedli zaradi želja mentorjev na preteklih mentorskih usposabljanjih. Izpostavljena je bila potreba po pridobivanju znanj in delitvi mnenj ter izkušenj z mentorji, ki se srečujejo s podobnimi izzivi.

Izpolnjeno prijavnico pošljite na spodnji elektronski naslov ali po pošti na sedež Slovenske filantropije najkasneje do srede, 10. novembra 2010. O udeležbi na usposabljanje vas bomo obvestili do četrtka 11. novembra 2010. Udeleženci boste na usposabljanju prejeli gradivo in potrdilo o udeležbi.

Usposabljanje je del aktivnosti Slovenske mreže prostovoljskih organizacij, zato je za udeležence brezplačno.

Dodatne informacije:
Tjaša Arko (01 430 12 88, 041 654 726), tjasa.arko@filantropija.org

 

VABILO

PRIJAVNICA

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se