Print header

Zavod Voluntariat vabi k sodelovanju pri mednarodnem prostovoljnem projektu

11.11.2010

SPREMSTVO ERASMUS šTUDENTA INVALIDA

V sklopu projekta bo tako tudi enemu prostovoljcu/-ki iz Slovenije ali tujine omogočeno šestmesečno prostovoljno delo kot spremstvo slovenskega študenta invalida na Erasmus izmenjavi. Iščemo prostovoljca ali prostovoljko v starosti od 20 do 35 let, ki je pripravljen/a spremljati slovenskega študenta invalida na izmenjavi v Amsterdamu, Nizozemski, v času poletnega semestra.

Aktivnosti prostovoljca/ke bodo potekale v času od druge polovice januarja 2011 do prve polovice julija 2011 na univerzi  v Amsterdamu, kamor je bil študent ekonomije sprejet kot Erasmus študent. V okviru aktivnosti, in sicer glavna naloga prostovoljca/ke bo štiriindvajset urno spremstvo, predvsem pa pomoč pri daljših razdaljah in uporabi javnih prevoznih sredstev, pomoč pri osnovnih hišnih opravil, kot so skrb za čistočo bivalnih prostorov, pomoč pri pranju in likanju perila, nakupi v trgovini, priprava manjših obrokov itd. V času predavanj in drugih študijskih obveznosti, bo prostovoljec/ka prost/a oziroma bo imel/a čas zase.

V okviru projekta so zagotovljena finančna sredstva, s katerimi bodo pokriti stroški prehrane in nastanitve v enoposteljni sobi v Amsterdamu, stroški prevoza do Amsterdama in nazaj. Prostovoljec/ka bo razen stroškov nastanitve sam/a razpolagala z zagotovljenimi finančnimi sredstvi.

S pomočjo Zavoda Voluntariat se bo izbralo primernega/o kandidata/ko za mesto spremljevalke, ki ga/jo bomo pred odhodom na izmenjavo tudi primerno pripravil na izkušnjo daljšega bivanja skupaj v novem okolju.

Vsi, ki vas sodelovanje pri projektu zanima, izpolnite prijavnico in skupaj svojim CV-jem pošljite najkasneje do 10. decembra 2010 v elektronski obliki na naslov placement@zavod-voluntariat.si (subject: ERSMUS_(PRIIMEK)) oziroma na naslov Zavod Voluntariat, Cigaletova 9, 1000 Ljubljana. Oba dokumenta morata biti napisana v slovenskem ali angleškem jeziku!

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na: rok.strohsack@yahoo.com, na 031 322 068.

PRIJAVNICA

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se