Print header

V HIŠI SADEŽI DRUŽBE SE VEDNO KAJ DOGAJA

24.11.2010

V Hiši Sadeži družbe je zopet dišalo. Pripravljali smo pecivo, Rexove žemlje in dekoracije iz sladkorja za okrasitev različnih slastnih tort. Naša stalnica ostajajo tudi računalniške delavnice na Osnovni šoli I Murska Sobota in računalniške delavnice za področje Googla, ki jih prostovoljsko izvaja podjetje Hakl IT.

Posebej za mlade smo pripravili pogovor na temo učenja Kako postati dober učenec in predstavitev TOM telefona – telefona za otroke in mladostnike, ki imajo težave ali tisti, ki želijo z nekom samo  poklepetati ali bi se radi nekomu anonimno zaupali. Izvajalec TOM telefona je Zveza Prijateljev Mladine Slovenije, svetovalci pa so študentje različnih smeri in strokovnjaki različnih poklicev, ki se posebej izobražujejo za telefonsko svetovanje otrokom. Pokličete lahko vsak dan od 12. do 20. ure na brezplačno telefonsko številko 080 12 34.

Gostili smo tudi dedke, babice in vnuke, ki so se na glasbeni delavnici družili ob petju starih ljudskih pesmi, na delavnici ročnih del, pa so starejše žene učile mlajših najrazličnejših tehnik kvačkanja in pletenja.

Pripravljamo se tudi že na božično-novoletne praznike: na cvetličarski delavnici so nastajali pisani adventni venčki, izdelujemo pa tudi že božično-novoletne voščilnice ter obeske in sveče iz čebeljega voska za okrasitev.

 

 

 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se