Print header

Natečaj DOBIM DAM – OBČUTIM RAZLIKO!

12.03.2010

Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA te v imenu organizacij, ki v Mariboru izvajamo in razvijamo organizirano prostovoljsko delo mladih, nagovarja: DOBIM DAM – OBČUTIM RAZLIKO!


SLOGANI

Natečaj DOBIM DAM – OBČUTIM RAZLIKO! vabi, da se zamisliš in si izmisliš; se pozabavaš, ko odtavaš; se angažiraš; nas motiviraš in zasnuješ ter posreduješ kratke, jedrnate in učinkovite SLOGANE O KORISTNOSTI PROSTOVOLJSTVA PRI SOCIALNEM VKLJUČEVANJU IN ODPRAVI POSLEDIC REVšČINE!

Najžlahtnejše med prejetimi predlogi bomo javno izpostavili in uporabili ob praznovanju Mednarodnega dneva prostovoljstva mladih, ki ga bomo letos obeležili med 19. in 25. aprilom, avtorje pa simbolično nagradili. Vabljen/a si k sodelovanju, če imaš do 30. let, ne glede na spol, obliko ali barvo.

Daj si duška, zagrabi neomejeno in predloge, skupaj s svojimi kontakti, pošlji po elektronski pošti na infopeka@infopeka.org, po klasični pošti ali osebno v MISC INFOPEKA, Ob
železnici 16, Maribor, do 23. marca 2010, da bo rečeno tudi storjeno!!!


FOTOGRAFSKI NATEČAJ

Fotografski natečaj DOBIM DAM – VIDIM RAZLIKO! vabi, da se odpraviš na potep s svojim fotografskim aparatom in si ogledaš svet skozi objektiv ter zamrzneš v času in ovekovečiš trenutke na temo KORISTNOST PROSTOVOLJSTVA PRI SOCIALNEM VKLJUČEVANJU IN ODPRAVI POSLEDIC REVšČINE!

Vabljen/a si k sodelovanju, če imaš do 30. let, ne glede na spol, obliko ali barvo. Fotografije naj bodo posnete v razmerju 2:3, v ) in?formatu RAW ali JPEG, velikosti vsaj 3648 × 2432 točk (pikslov poslane po E-pošti.

Najžlahtnejše med prejetimi fotografijami (vsak lahko pošlje na natečaj največ tri fotografije) bomo javno izpostavili in uporabili ob praznovanju Mednarodnega dneva prostovoljstva mladih, ki ga bomo letos obeležili med 19. in 25. aprilom, avtorje pa simbolično nagradili.

Daj si duška, izkoristi svojo kreativnost in največ tri fotografije na osebo, skupaj s svojimi kontakti, pošlji po elektronski pošti na infopeka@infopeka.org, do 23. marca 2010, da bo videna razlika!

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se