Print header

Pomoč v projektu globalnega učenja EAThink

08.03.2016

Projekt EAThink šolarje in dijake vzgaja za razumevanje globalnega razvoja ter pomena trajnostnega kmetijstva in naših potrošnih in prehranskih navad zanj. Inštitut za trajnostni razvoj bo izvajal učno-vzgojne delavnice na slovenskih šolah, za kar k sodelovanju vabijo prostovoljce.

Obvezna je predhodna udeležba na 3-dnevnem brezplačnem usposabljanju konec marca.

Usposabljanje bo potekalo v Info točki Okoljskega centra (Trubarjeva 50, 1000 Ljubljana) konec marca.

Svoje zmožnosti glede termina označite v spletnem prijavnem obrazcu, kjer se na usposabljanje tudi prijavite. Prijave oziroma kandidature sprejemamo do petka, 11. 3. 2016.

Usposabljanje je namenjeno spoznavanju in krepitvi znanj ter veščin na področju globalnega učenja in programa Evropske Unije DEAR (Development Education and Awareness Raising – vzgoja za razvoj in osveščanje).

Spoznali boste tudi ključne dejavnosti in teme projekta: spoznavanje trajnostnih prehranskih sistemov, pomen malih kmetij za prehransko varnost, soodvisnost med globalnim severom in jugom in varnost preskrbe s hrano.

Udeleženci usposabljanja bodo po usposabljanju kot prostovoljci sodelovali pri izvedbi izobraževalnih delavnicah globalnega učenja v osnovnih in srednjih šolah.Več informacij na: http://eathink2015.org/sl/slovenian-vabljeni-na-usposabljanje-za-mlade-prostovoljce-in-priseljence-v-projektu-eathink2015/

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se