Print header

Vabljeni v medgeneracijski projekt Sadeži družbe

09.12.2010

Se še spomnite zimskih dni vašega otroštva? Razgretih lic po snežnih norčijah, toplega čaja, pripovedovanja zgodb in igranja različnih družabnih iger? Zima z dolgimi večeri  je čas, ko babice vzamejo v roke pletilke in dedki rezbarijo. Je čas skupnega ustvarjanja voščilnic, venčkov, okraskov in daril. Čas ustvarjanja in medgeneracijskega učenja. Je pa tudi čas snežne igrivosti in mladi prostovoljci si lahko okrepijo mišice s kidanjem snega okoli hiš ostarelih sokrajanov.

Tudi vi izvajate ali bi želeli izvajati medgeneracijske projekte? Izpolnite pristopno izjavo in jo pošljite na Slovenska filantropija, Poljanska cesta 12, 1000 Ljubljana.

Ker želimo, da se primeri dobrih praks širijo med mentorji bomo veseli, če nas o vaših aktivnostih sproti obveščate. Le te bomo objavili v prostovoljskih novičkah in na strani www.prostovoljstvo.org. Prav tako bomo veseli razmišljanj mlajših in starejših udeležencev o medgeneracijskih aktivnostih.

V prihodnjih mesecih nameravamo vzpostaviti spletno učilnico, na kateri bodo na voljo različne metode dela, novičke in druge stvari, ki vam bodo v pomoč pri delu. Mnogi ste v prijavnici napisali, da bi potrebovali pomoč pri usposabljanju prostovoljcev. Pokličite Tjašo na 01 433 40 24 in dogovorili se bomo za izvedbo delavnice. Le ta je brezplačna, pokrijejo se nam samo potni stroški.

Slovenska filantropija                                                  
Tjaša Arko, koordinatorka projekta              
 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se