Print header

Razpis NAJ PROSTOVOLJEC ZAPOSLEN V JAVNI UPRAVI 2015 - podaljšan rok prijave do 6. maja

22.04.2016

Slovenska filantropija, združenje za promocijo prostovoljstva, v imenu Slovenske mreže prostovoljskih organizacij razpisuje 3. natečaj za priznanje Naj prostovoljka/prostovoljec zaposlena/i v javni upravi za leto 2015.

S priznanjem želimo izpostaviti zaposlenega v javni upravi, ki v svojem prostem času opravlja prostovoljsko delo in prispeva k promociji prostovoljstva med zaposlenimi v javni upravi, saj lahko ti zaradi svojih znanj in izkušenj pomembno prispevajo k razvoju prostovoljstva.

Izbirali bomo med kandidati, ki sodelujejo pri prostovoljskih projektih in se aktivno odzivajo na potrebe skupnosti ter pozitivno vplivajo nanjo. Kriterija za izbor sta tudi število opravljenih prostovoljskih ur kandidata v letu 2015 ter način promoviranja prostovoljstva med svojimi sodelavci.

Če ste to vi ali se med vašimi kolegi, zaposlenimi v javni upravi, skriva tisti, ki ustreza zgornjemu opisu, ga do 22. aprila 2016 lahko prijavite, da se bo potegoval za naziv.

Prijavitelj je lahko le javna uprava oziroma zavodi in institucije, ki delujejo v njenem okviru.

Pošljite izpolnjeno prijavnico na naslov: Slovenska filantropija, Poljanska c. 12, 1000 Ljubljana, s pripisom »NAJ PROSTOVOLJKA/EC ZAPOSLENA/I V JAVNI UPRAVI 2015«. Prijavnica je dostopna TUKAJ.

Nagrajenca bomo slavnostno razglasili na Slovesnem dnevu prostovoljstva, ki bo 19. maja 2016.

Ta naziv posameznik prejme samo enkrat.

Prejemnika naziva NAJ PROSTOVOLJKA / PROSTOVOLJEC ZAPOSLEN/A V JAVNI UPRAVI sta bila doslej dva: za leto 2012 Matej Markovič, zaposlen na Ministrstvu za obrambo Republike Slovenije, in za leto 2014 Boris Krabonja, zaposlen na Srednji ekonomski šoli Maribor.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se