Print header

KATALOG PROSTOVOLJSKIH AKTIVNOSTI ZA MLADE V ŠOLSKEM LETU 2016/2017

17.08.2016

Na Slovenski filantropiji do 26. avgusta 2016  še zbiramo prijave prostovoljskih organizacij za katalog prostovoljskih aktivnosti za srednješolce, ki bo zbral aktivnosti mladim prijaznih prostovoljskih organizacij za novo šolsko leto. Prostovoljske organizacije in mentorji prostovoljstva na šolah lahko skupaj bistveno pripomoremo k boljši socializaciji otrok in mladih, s tem pa k bolj solidarni družbi prihodnosti.

Pri pripravi ponudbe prostovoljskih aktivnosti razmislite o dveh možnostih vključevanja mladih prostovoljcev: o njihovem sodelovanju v stalnih, rednih prostovoljskih aktivnostih in o posameznih prostovoljskih akcijah in krajših projektih, ki se zgodijo samo enkrat v letu oziroma občasno.

Sami se odločite, ali ste pripravljeni delati samo s srednješolci ali tudi s starejšimi osnovnošolci, kar boste označili v prijavnici.

Za objavo ponudbe v katalogu potrebujete znak mladim prijazna prostovoljska organizacija, ki dokazuje, znate dobro mentorsko poskrbeti za mlade: opremite jih z vsemi potrebnimi informacijami, znanji in veščinami, jim nudite ustrezno podporo, jih spodbujate in znate ovrednotiti njihov prispevek v dobro drugih, pa tudi spremljati njihov razvoj.

Prijavnica za katalog je dosegljiva tukaj. 

Obrazec za pridobitev znaka mladim prijazna prostovoljska organizacija najdete (če ga še niste pridobili in izpolnjujete pogoje) tukaj. 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se