Print header

Pridružite se nam!

31.01.2017 Društvo Ekologi brez meja

Tako člani kot prostovoljci so izjemno pomemben člen v delovanju vsakega društva – eni ga podpirajo s konkretno opravljenim delom, drugi pa s plačilom članarine omilijo večni boj za preživetje.

Za prostovoljce bo pomembna informacija, da smo se vpisali v Vpisnik (register) prostovoljskih organizacij in organizacij s prostovoljskim programom. Vsak član, ki letno opravi 40 ur prostovoljskega dela, je v naslednjem koledarskem letu oproščen plačila članarine. Prostovoljci so v delo društva vključeni na dogodkih, ki jih organiziramo redno (Tekstilnica – izmenjave rabljenih oblačil) ali pa po potrebi – pomoč pri organizaciji drugih dogodkov in konferenc, prevajanju, pisanju člankov itd. Pripravili smo tudi anketni vprašalnik za vse tiste, ki bi želeli postati del naše prostovoljske mreže. Vanj boste vpisali svoja znanja, spretnosti in želje, da vas lahko vključimo na tista področja, za katera ste najbolje usposobljeni in vas tudi najbolj zanimajo.

Za bodoče člane pa je novost ta, da uvajamo enotno članarino 30 evrov za koledarsko leto, a istočasno razširjamo nabor ugodnosti. Po novem ima vsak član, ki poravna članarino do konca januarja 2017, pravico do brezplačnih obiskov vseh izmenjav rabljenih oblačil Tekstilnica v letu 2017! Seveda se lahko včlanite tudi kasneje, vendar bo na voljo sorazmerno manjše število brezplačnih obiskov izmenjav. 

PRISTOPNO IZJAVO LAHKO IZPOLNITE TUKAJ

Pridružite se nam na poti do sveta brez odpadkov!

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se