Print header

OBISK PARTNERSKE ORGANIZACIJE V ČRNI GORI

18.03.2010

V okviru projekta »Prostovoljno delo mladih na Zahodnem Balkanu« podprt s strani Ameriških ambasad v vseh vključenih državah, sta sodelavki Slovenske filantropije Branka Bukovec in koordinatorka programa Duši Kumer, odšli na obisk k partnerski organizaciji Omladinski center Hercegnovi v Črno Goro. V projektu sodelujejo poleg Črne Gore tudi nevladne organizacije iz Albanije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Kosova, Makedonije in Srbije.

Branka Bukovec je skupaj s predsednikom Omladinskega centra, Milijanom Mijovićem izvedla krajši seminar za mentorje prostovoljcev, ki koordinirajo njihovo prostovoljsko delo. Duši Kumer pa je na Osnovni šoli Zelenika izvedla delavnico za prostovoljce, ki svojim vrstnikom v šolah pomagajo pri odpravi učnih težav.


Obisk Omladinskega centra Hercegnovi je že drugi obisk, ki ga program »Prostovoljno delo mladih na Zahodnem Balkanu« v letu 2010. Lansko jesen je predsednica Slovenske filantropije Anica Mikuš Kos obiskala Kosovo in Albanijo, kjer je prav tako izvedla seminar za mentorje prostovoljcev. V prihajajočih dveh mesecih načrtujemo še obisk partnerskih organizacij v Sarajevu, Osijeku in Novem Sadu.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se