Print header

Star papir za novo upanje

17.02.2011

  Društvo Ekologi brez meja in podjetje Dinos aprila 2011 organizirata vseslovensko akcijo zbiranja starega papirja, ki bo pod geslom »Star papir za novo upanje« potekala v večini slovenskih vrtcev, osnovnih in srednjih šol, pa tudi v podjetjih in javnih organizacijah, ki imajo namen pospraviti nakopičen star papir oziroma čistiti svoje arhive. 
  V primerjavi s preteklimi zbiralnimi akcijami bo to akcija na nacionalnem nivoju, njen izkupiček pa bo v celoti namenjen v dobrodelne namene. Zbrana finančna sredstva bomo namenili otrokom v Sloveniji in v Afriki.  Slovenski otroci in mladostniki bodo v okviru natečaja, ki bo potekal v okviru projekta, sami izbrali, komu v Sloveniji naj se nameni polovica zbranih sredstev. Drugo polovico tako zbranih sredstev pa bomo namenili za gradnjo izobraževalnega centra v državi Malavi v Afriki za otroke s posebnimi potrebami.
  Vabimo vas torej, da se tudi vaša ustanova pridruži veliki akciji zbiranja starega papirja, kjer bomo s skupnimi močmi naredili nekaj dobrega za okolje in za tiste, ki so potrebni naše pomoči. 
  Vsak list šteje! 
  Društvo Ekologi brez meja in Dinos
   Vabilo v celoti   Več informacij  

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se