Print header

Litija povezano na Dan za spremembe

28.03.2011

V Litiji so na Dan za spremembe zasnovali semenj prostovoljskih organizacij in promocije prostovoljstva, kjer so se z delavnicami in reklamnim gradivom predstavile lokalne organizacije. Dogodek so združili s tradicionalno stojnico vse zastonj, ki poteka enkrat mesečno in na njej delimo rabljene obleke, obutev in igrače, ki jih prispevajo ljudje iz Litije in okolice.
 
Sodelujoče organizacije: MC Litija (risanje na eko nakupovalne vrečke), Skavtski steg Litija (Preživetje v naravi - veščine, vozli), Društvo Sožitje (predstavitev specialne olimpiade, kreativnosti varovancev in društva), PGD Litija (demonstracija gašenja in zbiranje sredstev za nakup novega vozila), Klub litijskih in šmarskih študentov (predstavitev, peka palačink), Mladinsko društvo Jevnica (interaktivna predstavitev), Art Klub Litija (predstavitev delovanja in filmskih dogodkov v Litiji), Party people Litija (predstavitev, glasba). Sodelovala je tudi prostovoljka, ki je izvajala test zaposljivosti - projekt MSS-ja.  
 
Prireditev so obogatili s krajšim kulturnim programom in tako poskrbeli za prijeten dogodek, ki je dobro uspel in privabil veliko obiskovalcev.  

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se