Print header

Povabilo k sooblikovanju poletnega kataloga prostovoljskih del za mlade

23.05.2019

Slovenska filantropija bo letos petič zbrala in na spletu objavila katalog poletnih prostovoljskih aktivnosti za mlade. Članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij vabijo, da premislite o tem, kako bi lahko mladostnike, ki obiskujejo srednje šole oziroma so v zadnjih letih osnovne šole ali pa so v obdobju, ko ne obiskujejo nobene šole, med počitnicami vključili v prostovoljske aktivnosti in jim s tem ponudili priložnost, da naredijo nekaj dobrega in se ob tem tudi učijo za življenje, morda spoznajo kakšen poklic in pridobijo nekaj izkušenj.

Slovenska filantropija bo vse prostovoljske priložnosti za to starostno skupino zbrala in objavila v obliki spletnega kataloga.

Prijave so podaljšane do 27. 5. 2019. Prijavnico pošljite na e-naslov andreja.hleb@filantropija.org.

 

Fotografije: Katalog bo lepši in privlačnejši, če boste dodali svoje fotografije. Prosimo, posredujte nam samo tiste fotografije, za katere imate dovoljenje za objavo in jih lahko uporabimo tudi mi. Če so na fotografijah mladoletni, morate imeti dovoljenje staršev oz. skrbnikov za njihovo objavo. Dovoljenj nam ne pošiljajte.

Pomembno: Za vključitev v katalog je potrebno imeti znak MLADIM PROSTOVOLJCEM PRIJAZNA ORGANIZACIJA.

MLADIM PROSTOVOLJCEM PRIJAZNA PROSTOVOLJSKA ORGANIZACIJA

Članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij lahko s podpisom posebne izjave pridobijo znak »mladim prijazna prostovoljska organizacija«. Znak pomeni, da ravnajo v skladu z Zakonom o prostovoljstvu in znajo dobro mentorsko poskrbeti za mlade, ki še niso dopolnili 18 let. Srednješolci in drugi mladi, ki jih zanima prostovoljstvo, v teh organizacijah dobijo vse potrebne informacije, podporo in se lahko aktivno vključijo v delo pod vodstvom mentorja.

 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se