Print header

Izbrani so predstavniki prostovoljskih organizacij v Odbor RS za podelitev državnih priznanj na področju prostovoljstva

29.11.2019

V četrtek, 28. 11. 2019 je v prostorih Slovenske filantropije potekala predstavitev kandidatov za predstavnike prostovoljskih organizacij v Odbor RS za podelitev državnih priznanj na področju prostovoljstva.

Po predstavitvi prisotnih kandidatov je bil izveden postopek imenovanja predstavnikov s soglasjem kandidatov. Imenovanje predstavnikov je bilo doseženo s soglasjem navzočih kandidatov.

Na podlagi zapisnika predstavitve kandidatov je bil sprejet sklep o imenovanju predstavnikov prostovoljskih organizacij in njihovih nadomestnih članov v Odbor RS za podelitev državnih priznanj na področju prostovoljstva. 

Za predstavnike prostovoljskih organizacij v Odbor RS za podelitev državnih priznanj na področju prostovoljstva se imenujejo:

   1. Jurček Nowakk
   2. Tjaša Arko
   3. Domen Uršič
   4. Helena Zevnik Rozman

Za nadomestne člane predstavnikov prostovoljskih organizacij v Odbor RS za podelitev državnih priznanj na področju prostovoljstva se imenujejo:

  1. Pavle Hevka
  2. Katja Kotnik
  3. Ines Jaušovec
  4. Ivana Karolina Tofant

Vsem imenovanim predstavnicam in predstavnikom iskreno čestitamo in jim želimo uspešno delo v odboru!

SKLEP o imenovanju predsravnikov prostovoljskih organizacij v Odbor RS za podelitev državnih priznanj na področju prostovoljstva

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se