Print header

Dan za spremembe v Prekmurju

31.03.2011

Občina Beltinci se je vključila v Dan za spremembe s čistilnimi akcijami, poleg tega pa so v osmih krajevnih skupnostih posadili drevo. Dan so prostovoljcem polepšali otroci Vrtca Beltinci s programom »Drevesu na pot«, kot korporativni prostovoljci pa so se jim pridružili zaposleni iz Zavarovalnice Triglav.

Učenci in zaposleni Oš Odranci so v sodelovanju z lokalnim županom organizirali čistilno akcijo po celotni občini, obenem pa urejali okolico šole ter nudili pomoč na domu starejši prebivalki v Odrancih v obliki pomoči pri zlaganju skladovnic drv. Več

Prostovoljci Oš Turnišče so odšli na dom starejše gospe v kraju Gomilice in ji prebarvali ograjo na balkonu, pa tudi okoli hiše. Obenem so prebarvali tudi ograjo okoli vaškega nogometnega igrišča v omenjenem kraju.

V občini Ljutomer so obiskovali starejše ljudi, upokojence in jim nudili pomoč, ki so jo želeli oziroma potrebovali, jim tudi kaj zapeli in zaigrali, skratka se družili z njimi.

V občini Razkrižje se je angažiral župan Stanko Ivanušič, ki je spodbudil akcije na sedmih različnih lokacijah v vaški skupnosti, kjer so večinoma urejali okolico.
  

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se