Print header

Pomagam drugim, pomagam sebi

30.05.2011

V okviru Tedna vseživljenjskega učenja pripravljajo na LUNG-u med 30. majem in 3. junijem 2011 živahen, pester, vesel in zanimiv program, v katerem bodo vse dejavnosti brezplačne. Sledijo letošnjemu evropskemu letu prostovoljstva, zato so k sodelovanju privabili organizacije, društva, posameznike, ki se na svoj način s prostovoljstvom že ukvarjajo, je pomemben del njihovega življenja in v tem tednu želijo prispevati k dvigu zavesti o pomenu prostovoljstva.

Vsi, ki bi želeli pomagati mladim družinam in otrokom se tekom Tedna vseživljenjskega učenja (30. maja do 3. junija) oglasite na LUNG-u, kjer bodo ZBIRALI OTROšKE OBLEKICE, OBUTEV, IGRAČE, NOSEČNIšKA OBLAČILA, POSTELJNINO, RABLJENO OTROšKO OPREMO, BARVICE, PISALA… Vse podarjeno bomo posredovali humanitarnemu DRUšTVU KID OTROK OTROKU.
Veselijo se vašega obiska.

V ponedeljek, 30.5. lahko med 18. in 19.30 prisluhnete Primožu Jamšku iz SLOVENSKE FILANTROPIJE.
Kaj prostovoljsko delo pomeni za našo skupnost? Bi brez prostovoljstva preživeli? V Sloveniji je bil v letošnjem letu tudi sprejet Zakon o prostovoljstvu. Zakaj, kakšno je stanje in kaj so izzivi prostovoljstva v Sloveniji?

Več o dogajanju
 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se