Print header

OŠ Kuzma na Festivalu prostovoljstva v Ljubljani

28.06.2011

Učenci Oš Kuzma že drugo leto pridno obiskujemo Dom starejših občanov v Kuzmi. Ker pa to delo opravljamo radi, in nas to delo veseli, smo letos dobili tudi zasluženo nagrado.

Udeležili smo se Festivala prostovoljstva v Ljubljani. Ko smo prispeli, smo se najprej malo potepali po Ljubljani in spoznavali njene znamenitosti. Na prireditvi so prostovoljci svoje delo predstavljali v obliki stojnic, ki jih je bilo zelo veliko. Vsaka je bila nekaj posebnega. Popoldan smo bili poklicani tudi na oder, kjer smo prejeli tudi zasluženo zastavo prostovoljstva. V nadaljevanju smo morali za nalogo obiskati vsako stojnico ter jo popisati. Na koncu smo bili nagrajeni z majico prostovoljstva. Sledilo je nekaj prostega časa in napočil je skrajni čas, da se odpravimo proti domu. Ta dan je bil nepozaben in poln doživetij. Sandra šADL, 7.r

Prostovoljno delo na Oš Kuzma so v biltenu v besedi in sliki skušali strniti prostovoljci in prostovoljke s svojo mentorico. Preberite si.

Upajo, da bodo uspeli k svojemu delu v prihodnje privabiti še kakega prostovoljca, ki bo dokazal, da imajo pomembno mesto v življenju vrednote kot so spoštovanje, zaupanje in pomoč.

Projekt Sadeži družbe podpira Urad vlade za komuniciranje

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se