Print header

Neki zame, neki zate, neki za vse

17.10.2011 Slovenska filantropija

O prostovoljstvu na Študentski areni

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, bo med 18. in 20. oktobrom v okviru Študentske arene, ki bo potekala na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, na razstavnem prostoru Mladi in mobilnost promovirala tudi prostovoljstvo, organizacije, ki se jim prostovoljci lahko pridružijo, ter možnost opravljanja različnih prostovoljski del.

Prav tako bodo mlade spodbujali, da se na spletni strani www.prostovoljstvo.org registrirajo kot prostovoljci in tako vstopijo v družbo številnih, ki z majhnimi koraki spreminjajo svet. Kot registrirani prostovoljci bodo mladi obveščani o prostovoljskih delih, ki bi jih lahko zanimala, kot tudi o velikih enkratnih prostovoljskih akcijah, ki se jim lahko pridružijo.

V torek, 18. oktobra ob 15.45 Slovenska filantropija organizira okroglo mizo Neki zame, neki zate, neki za vse, na kateri bodo sodelovali raper DARKO NIKOLOVSKI – zagovornik pravic migrantskih delavcev, ALENKA OBLAK s prostovoljskimi izkušnjami iz tujine, MOJCA GAŠPARIČ – prostovoljka na taborih za otroke in mladostnike in CHRISTIAN BENEDITTI – prostovoljec iz tujine.

Skupaj bodo poskušali odgovoriti na naslednja vprašanja: Zakaj bi delal kot prostovoljec? Je to zame? Kaj pa imam od tega? Aktivni prostovoljci bodo tako predstavili, kaj vse prostovoljstvo je, kdo ga lahko opravlja in kje, kako se ga lotimo in kaj s prostovoljstvom dobimo (izkušnje, zalet, reference) .

Pridružite se gostom okrogle mize, ali pa se na stojnici Slovenske filantropije preizkusite v igri Activity ter si priigrajte lepe nagrade.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim