Print header

PROSTOVOLJSKE ORGANIZACIJE VABLJENE K SODELOVANJU

07.04.2010

Smo nevladna organizacija (Skala) za socialno pomoč mladim z različnimi težavami, predvsem na področju ljubljanskih stanovanjskih naselij, kot so Fužine. Pripravljamo različne preventivne programe za otroke in mladostnike, kot so mladinski center, ulično delo, individualna pomoč, počitniške dejavnosti . Delujemo že 15 let in vsako leto pripravljamo tudi športno-kulturno prireditev za vse prebivalce: Fešta na Fužinah. Tja vabimo tudi razne medije in župana, ki se ponavadi vabilu odzove. Prireditev vsebuje različne športne tekme ter ne-športni program, ki je zaznamovan z letno tematiko. Tema tega leta je seveda revščina in socialna izključenost.

Zato vas vabimo k sodelovanju. Tako dopoldne kot popoldne damo različnim organizacijam možnost, čas in prostor, da se predstavijo na stojnici, da imajo kakšno delavnico za prebivalce Fužin, . Kakorkoli bi se pač želeli predstaviti, promovirati svojo dejavnost. Verjamemo namreč, da se v marsikaterem cilju in prepričanju lahko povežemo in skupaj zavzemamo.

Prireditev bo 15. maja 2010. Če vas stvar zanima, nam prosim čimprej sporočite, zaradi lažje organizacije. Lahko me tudi pokličete na
031/358-025.

 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se